Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vil avslutte karrieren i USA

Lysten på Major League.

(Dagbladet.no): Engelske fotballfans kan trolig glemme å se David Beckham i Premier League igjen. Den 30-årige England-kapteinen ønsker seg til USA når han gir seg i Real Madrid.

Fordi de er så glade i idrett over dammen.

- På et eller annet tidspunkt er USA aktuelt. Jeg synes amerikanerne er så lidenskaplige, og jeg ønsker å være en del av det, sier Beckham ifølge BBC.

Becks kom til Real Madrid fra Manchester United for snart tre år siden.

- Jeg har ett år igjen i Real, og kanskje to år til etter det. Men ting kan skje i fotball og den amerikanske ligaen interesserer meg, sier Becks.

Han har allerede en fotballskole i California og finner sikkert en klubb i området som er klare for en god innleggsfot.

- Når folk spør meg om USA, så nevner jeg alltid hvordan det er å gå ned ei gate og se flagg med «stars and stripes» utenfor husene, sier Becks.

PÅ FOTBALLSKOLE: Her besøker David Beckham sitt fotballakademi for ungdom i Califorinia. Foto: Scanpix/Epa
PÅ FOTBALLSKOLE: Her besøker David Beckham sitt fotballakademi for ungdom i Califorinia. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling