Beckham vil ha Keane til Real Madrid

Og Thierry Henry.

(Dagbladet.no): David Beckham forteller i dag til flere britiske aviser at han ønsker seg Thierry Henry til Bernabeu.

Arsenal-kapteinen har bare halvannet år igjen av kontrakten med London-laget og er lenge blitt koblet til Reals erkerival Barcelona.

- Det hadde vært forbløffende hvis Thierry kom til Real Madrid. Men hvis han gikk til Barcelona, med Ronaldinho og Samuel Eto\'o... sier Becks uten å avslutte setningen.

For er det én ting som er viktig for Real så er det å ta igjen forspranget til Barca, seriemesterne i Spania. I den sammenheng tror Beckham at Real også godt kan ha bruk for Roy Keane, 34-åringen som ble fristilt fra Manchester United for 11 dager siden.

- Jeg synes Roy er en stor spiller, og han har helt klart flere år igjen i seg. Jeg kan godt tenke meg ham her. Det går mange rykter om ham og forskjellige klubber, og Real Madrid er nødt til å bli nevnt på et eller annet tidspunkt. Men du vet aldri, sier Beckham.

Selv har Beckham kontrakt med Real fram til sommeren 2007, men er blitt enig med klubbe om å utsette nye forhandlinger.

- Det er snakk om en ny trener her. Klubben og jeg har bestemt at vi skal vente til ting roer seg. Det er tøft når rivaler som Barcelona er ett steg foran oss. Det er tøft for byen og for laget, sier Becks.

Si din mening: Er Keane og Henry akkurat det Real Madrid trenger?

GJENFORENES? David Beckham ønsker gjerne sin gamle United-kompis Roy Keane til Real Madrid.
SKREKK OG GRU: Beckham liker ikke tanken på Thierry Henry i spann med Ronaldinho i Barcelona.