- Beckham vil ha Svennis til Real Madrid

Kontaktet presidenten.

(Dagbladet.no): David Beckham ble gjort til kaptein, og er alltid i Sven-Göran Erikssons førsteellever på det engelske landslaget.

Ikke rart Becks ønsker seg svensken også til Real Madrid.

Beckham skal ha tatt kontakt med Real-president Florentino Perez og foralt om sitt ønske, skriver den britiske avisa Daily Express.

Grip: Smigrende

Svenske Aftonbladet har konfrontert Svennis-assistent Tord Grip med opplysningene fra Storbritannia.

- Dette er selvsagt smigrende for Svennis\' del, sier den tidligere norske landslagstreneren.

Eriksson har kontrakt med England til 2008, men en kilde innen det engelske fotballforbundet sier til den britiske avisa at Svennis er en av Reals trenerkandiater til å etterfølge Vanderley Luxemburgo.

Men Grip tror ikke Eriksson blir Real-sjef. Da de to pratet sammen i går ble ikke den spanske klubben nevnt.- Vi har VM og kontrakt med forbundet til 2008, så jeg tror ikke det er aktuelt, sier Grip.

SAMMEN PÅ KLUBBLAGET? David Beckham skal ha ytret ønske om å få Sven-Göran Eriksson til Madrid. Foto: Scanpix/Ap
SAMMEN PÅ KLUBBLAGET? David Beckham skal ha ytret ønske om å få Sven-Göran Eriksson til Madrid. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Vil ikke ha jobben

Tidligere er følgende managere i Premier League blitt koblet til Real-jobben: Arsene Wenger, Rafael Benitez og José Mourinho. Alle tre har avvist at de er interessert.

- Hvem nevner mitt navn? For meg er det bare spekulasjon, det er bare en historie. Jeg liker Luxemburgo veldig, så jeg er ikke glad for dette. Men sånn er fotballen, sier Mourinho.

Luxemburgo er ikke den eneste som forsvinner fra Real. I går kveld offentliggjorde klubben at også sportsdirektør Arrigo Sacchi slutter, på grunn av personlige årsaker.

• Din kommentar:
Er Svennis rett mann for Real?

UTVIST: Her rusler Beckham av banen etter det røde kortet mot Getafe søndag. Samme kveld fikk Vanderley Luxemburgo sparken.