Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vil ikke juble for mål mot United

Ønsker å ta med sønnene til Old Trafford.

SAVNET FORTSATT UNITED: David Beckham sier han ikke kunne spilt for noe annet engelsk lag enn gamleklubben Manchester United. Foto: AFP/Fabio Iona
SAVNET FORTSATT UNITED: David Beckham sier han ikke kunne spilt for noe annet engelsk lag enn gamleklubben Manchester United. Foto: AFP/Fabio Iona Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Onsdag 10 mars er David Beckham tilbake på Old Trafford, for første gang i en annen klubbtrøye enn hjemmelagets.

34-åringen som er utlånt til AC Milan fra LA Galaxy forteller i et intervju med «Inside United Magazine» at han fortsatt har følelser for klubben han forlot i 2003.

Derfor vil ingen få se midtbanespilleren juble for mål mot United, selv om han selv scorer i et av to Champions League-oppgjør mellom lagene.

Verdens beste fans
- Jeg tror ikke jeg kommer til å feire. Jeg respekterer både fansen og klubben. For meg finnes det ikke bedre fans i verden, og den støtten de ga meg hver eneste uke var utrolig. Ingenting slår det, sier Beckham.

Han spilte 394 kamper for United fram til han ble solgt til Real Madrid, og føler at United fortsatt er i blodet hans. Han ser på seg selv som en United-supporter, og betaler for sesongbilletter til Old Trafford.

- Jeg vil alltid beholde dem, fordi jeg alltid elsker å se hver eneste kamp jeg kan. Jeg har lyst til å ta med sønnene mine en dag, sier Becks.

Rett tid
England-vingen sier det var tøft å forlate klubben, og at han som Real-spiller ble kvalm av tanken på å komme tilbake til Manchester som spiller for den spanske klubben.

Fordi savnet var så stort og vondt.

- Men da trekningen kom denne gangen følte jeg at tiden var rett for å vende tilbake. Det var et følelseladd øyeblikk.

Den første kampen mellom lagene spilles på San Siro neste tirsdag.

SOLGT I 2003: Beckham syntes lenge at tanken på å møte United var kvalmende. Her feirer han et United-mål. Foto: EPA/PA/PHIL NOBLE
SOLGT I 2003: Beckham syntes lenge at tanken på å møte United var kvalmende. Her feirer han et United-mål. Foto: EPA/PA/PHIL NOBLE Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!