Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vil ikke tenne OL-ilden

- En olympisk deltaker bør gjøre det.

VIL IKKE TENNE OL-ILSEN: David Beckham mener en deltaker i OL bør få æren. Her er fotballspilleren i forbindelse med OL i mai i år. Foto:   REUTERS/Toby Melville/Files
VIL IKKE TENNE OL-ILSEN: David Beckham mener en deltaker i OL bør få æren. Her er fotballspilleren i forbindelse med OL i mai i år. Foto: REUTERS/Toby Melville/Files Vis mer

David Beckham er nevnt som kandidat til å tenne OL-ilden i London, men fotballveteranen mener selv han ikke er aktuell til oppgaven.

Åpningsseremonien for sommerlekene i London holdes 27. juli. 37 år gamle Beckham ble vraket fra Storbritannias OL-tropp i fotball.

- Jeg har alltid sagt at en olympisk deltaker bør tenne ilden på stadion. En person som har utrettet fantastiske ting for vårt land og vunnet gullmedaljer, sier Beckham.

LA Galaxy-spilleren er fortsatt skuffet over at han ikke kom med i Storbritannias tropp.

- Alle vet hvor stolt jeg er over å representere mitt land, og det å få gjøre det i min egen hjemby på en slik stor scene ville naturligvis ha vært kjempestort. Jeg er skuffet, men livet går videre, sier Beckham.

Den tidligere England-kapteinen trøster seg med at han var med i kampanjen som førte til at London sikret seg vertskapet for årets sommer-OL.

London-OL starter 27. juli.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media