- Beckham vil oppleve et helvete

Advares mot bortekampene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Beckham skal snart i ilden for Los Angeles Galaxy. Tidligere USA-proff Rodney Marsh tror Beckham får et heftig møte med statene.

- David Beckham vil oppleve et helvete i America. Han vet ikke hva som venter, sier Marsh til PA.

Marsh spilte for Tampa Bay Rowdies på 1970-tallet og advarer Beckham mot tøffe borteturneer.

- Annenhver uke må du ut på bortebaneturné. Det er ikke 30 mil på motorveien som i England eller Spania som venter, men en flytur på 650 mil (4000 miles) for å møte New England Revolution, sier Marsh.

Trolig debuterer Beckham for LA mot Chelsea i en treningskamp 21. juli.

- I løpet av en firedagersperiode risikerer du å fly 1500 mil (9000 miles) og spille to bortekamper. Gjør det en fire-fem ganger og legg til tidsforskjeller, treninger og medieforpliktelse, og du innser at det vil bli veldig slitsomt, mener Marsh.

Den tidligere storspilleren mener at Beckham også kan vente seg et underlig møte med dommerne.

- En annen ting han ikke vil forstå før han kommer er det faktum at dommerne er bortimot ubrukelige. De vil aldri beskytte en spiller som Beckham fra unge menn som vil markere seg, sier Marsh.

KONTRAST:  David Beckham jubler over seriegull med Real Madrid. Trolig blir tilværelsen i USA en del annerledes. Foto: BRU GARCIA / AFP / SCANPIX
KONTRAST: David Beckham jubler over seriegull med Real Madrid. Trolig blir tilværelsen i USA en del annerledes. Foto: BRU GARCIA / AFP / SCANPIX Vis mer

Debuten i Major League Soccer får Beckham trolig borte mot Toronto 5. august. Deretter venter tre bortekamper mot Washington, New England og New York.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer