Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vil si farvel med scoring

CARDIFF (Dagbladet.no): Landskampen mellom England og Tyskland er den siste som spilles på gamle Wembley stadion. David Beckhams store ønske er å si farvel til Wembley med scoring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det største som kan skje meg nå er at jeg scorer(mot Tyskland på lørdag, sier David Beckham til den engelske avisa The Sun.

Beckhams siste positive minne fra spill for England var den målgivende pasningen han serverte Alan Shearer som avgjorde sommerens EM-kamp mot Tyskland.

- Jeg vil alltid huske det øyeblikket - det var veldig spesielt. Hele landet feiret flere dager. Det hender jeg tenker på den episoden selv i dag, sier Beckham.

Sjøl har han mange gode minner fra Wembley. Der ærverdige stadion er snart historie. De berømte tårnene skal rives.

- Mine første minner fra Wembley strekker seg tilbake til da jeg var 11 år og gikk på kamp sammen med faren min. Nå står vi foran den siste kampen på Wembley og alle kommer til å sitte igjen med sine egne minner, sier Beckham.

Manchester United-spilleren har slitt med kneproblemer den siste tida, og er ennå ikke skadefri.

- Nå føler jeg meg 95 prosent frisk. Forhåpentligvis blir jeg 100 prosent i morgen. Selv om jeg ikke blir helt frisk vil jeg allikevel si ja til å spille.

VIL SCORE: David Beckhams ønsker er å ta farvel med Wembley med scoring.