Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vil tilbake til skolen

Har planene klare når fotballkarrieren er over.

(Dagbladet.no): Alle fotballspillere må legge støvlene på hylla en eller annen gang, og når det en gang i framtiden blir David Beckhams tur, vet han hva han vil bruke tida si på.

Og det er verken å spille golf eller bli manager.

I stedet vil Beckham starte fotballskoler, sier han i et intervju med Canal Plus.

- Jeg er ikke interessert i å bli trener, men jeg vil gjerne opprette fotballskoler - jeg har ønsket å gjøre det siden jeg selv gikk på Bobby Charltons skole. Jeg kommer til å åpne en i London og en i Los Angeles, sier han ifølge The Scotsman.

Og hvis ikke dette går i orden, eller kanskje uansett, vil han fortsette sitt veldedighetsengasjement.

- Min andre store lidenskap er veldedighet. Jeg er UNICEF-ambassadør, og det gjør meg veldig stolt. Sport er en mulighet for de trengende.

I går tapte Real Madrid hjemme for Sevilla, noe som var nok et hardt slag i trynet på verdens største stjernelag. Beckham innrømmer at presset fra supporterne til tider er i overkant stort.

- Jeg er ikke fornøyd med trakasseringen, men jeg klager ikke. Dette er jobben min. Jeg skulle likevel ønske meg litt mer privatliv noen ganger, for eksempel når jeg skal ta ungene til skolen, sier han.

SKOLEMESTER BECKHAM: David Beckham håper å lære bort egne fotballferdigheter når han blir stor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media