Beckham vil trene med Arsenal

Vil til London i vinterpausen.

(Dagbladet.no): David Beckham holder på å finne seg til rette i USA etter overgangen til LA Galaxy. Midtbanespilleren, som sto over Englands seier over Israel i går på grunn av skade, håper likevel å tilbringe vinterens «fotballferie» fra det slitsomme programmet i hjemlandet.

Sesongen i MLS spilles, som i Norge, «motsatt» av Europa, og vil være ferdig i desember.

Nå skriver Sunday Mirror at Beckham allerede har vært i dialog med Arsenal om å få bruke deres treningsanlegg. Klubben skal også ha tilbudt Becks en plass på trening med førstelaget.

Ordningen skal være ideell for superstjernen og hans familie, som har ett av flere hjem rett i nærheten.

Avisa skriver at det ikke skal være aktuelt med et utlån til Arsenal eller andre klubber i England. Det utelukker den meget lukrative kontrakten den tidligere landslagskapteinen har med LA Galaxy.

FØRSTE REGEL DAVID... Kanskje var det vinterens treninger som ble planlagt da David Beckham hilste på Arsene Wenger på Arsenals treningsfelt før privatkampen mot Tyskland i august. Nå er superstjerna på utkikk etter et sted å holde seg i form når sesongen i MLS er over. Foto: SCANPIX
FØRSTE REGEL DAVID... Kanskje var det vinterens treninger som ble planlagt da David Beckham hilste på Arsene Wenger på Arsenals treningsfelt før privatkampen mot Tyskland i august. Nå er superstjerna på utkikk etter et sted å holde seg i form når sesongen i MLS er over. Foto: SCANPIX Vis mer