Beckham ville bli i Real Madrid

- Kunne spilt tre sesonger til.

(Dagbladet.no): David Beckham forlot Real Madrid i sommer, etter fire år i den spanske klubben. Til avisa Diario de Noticias sier 32-åringen at han helst skulle blitt værende på Santiago Bernabeu.

-Jeg tror kunne spilt i tre sesonger til på det høyeste nivået. Men da klubben fortalte meg i januar at kontrakten min ikke ville bli fornyet, tok jeg avgjørelsen om å dra til USA, sier Beckham til Diario de Noticias, ifølge Sky Sports.

Den tidligere engelske landslagskapteinen mener den dårlige kontinuiteten på Bernabeu må ta skylda for at klubben ikke fikk mer suksess i fjor.

-Det var for mange forandringer. Tre presidenter og seks trenere er for mye. Spillerne stoppet aldri å prøve, og vi er de minst skyldige i alt dette, sier Beckham, som angret på USA-avgjørelsen da Real Madrid tok seriegullet.

- Den dagen verket det i hjertet mitt, men avgjørelsen var allerede tatt, sier han.

FEIRER LIGAGULL: David Beckham og sønnene feirer at Real Madrid tok hjem seriegullet. Den dagen angret den tidligere Manchester United-spilleren på at han skulle forlate klubben. Foto: Bru Garcia, AFP
FEIRER LIGAGULL: David Beckham og sønnene feirer at Real Madrid tok hjem seriegullet. Den dagen angret den tidligere Manchester United-spilleren på at han skulle forlate klubben. Foto: Bru Garcia, AFP Vis mer