Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham ville filme seg til straffe

Men fikk bare gult kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I sin Real Madrid-karriere hadde David Beckham aldri startet på benken i to kamper etter hverandre. Mot Real Betis i går kveld skjedde det imidlertid. Først etter 67 minutter kom Beckham på banen, da han erstattet Jose Antonio Reyes.

Beckham hadde ikke vært på banen i mange minutter før han markerte seg - men ikke i positiv forstand.

Dommeren gjennomskuet 31-åringens forsøk på å filme seg til straffe, og belønnet Beckham med det gule kortet.

Kanskje blir det mer skuespill på Beckham i tida som kommer - ifølge Sunday Mirror har han og Victoria blitt forespurt om å gjøre en gjesteopptreden i den australske såpeserien «Neighbours». Avisa skriver videre at de to vurderer henvendelsen svært seriøst.

Real Madrid vant for øvrig kampen 1-0 etter mål av Mahamadou Diarra, men gleden over seieren forstummet over nyheten om at den brasilianske landslagsbacken Ciconho trolig har røket korsbåndet.

Brassen pådro seg skaden i en vending, uten at noen var i nærheten av ham. Nå venter sannsynligvis seks måneder på sidelinja.

FILMET: Etter bare noen få minutter på banen deiset David Beckham i bakken innenfor 16-meteren til Real Betis. I stedet for straffe fikk han gult kort. Foto: EPA
FILMET: Etter bare noen få minutter på banen deiset David Beckham i bakken innenfor 16-meteren til Real Betis. I stedet for straffe fikk han gult kort. Foto: EPA Vis mer
<B>STYGT SKADET:</B> Cicinho har trolig røket korsbåndet og kan belage seg på seks måneders opphold fra fotballen.