Beckham ville ha Ferguson som manager i MLS-klubben sin

Så kom gamlesjefens biografi.

KRITISK: Sir Alex Ferguson skriver i sin selvbiografi at David Beckham er den eneste av spillerne han har hatt som gikk aktivt inn for å bli kjendis. Det kan ha kostet skotten et jobbtilbud i USA, skal vi tro en Beckham i det spøkefulle hjørnet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
KRITISK: Sir Alex Ferguson skriver i sin selvbiografi at David Beckham er den eneste av spillerne han har hatt som gikk aktivt inn for å bli kjendis. Det kan ha kostet skotten et jobbtilbud i USA, skal vi tro en Beckham i det spøkefulle hjørnet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seint i går kveld norsk tid kom det fram at David Beckham har valgt Miami som stedet han vil starte opp en MLS-klubb. Den tidligere Manchester United-, Real Madrid- og Los Angeles Galaxy-spilleren hadde nemlig en opsjon i kontrakten sin med sistnevnte klubb som gjør nettopp dette mulig.

I et intervju med The Telegraph i dag, sier 38-åringen, trolig med et godt glimt i øyet, at han hadde sin gamlesjef Sir Alex Ferguson øverst på lista over mulige managere.

- Nå som jeg holder på å starte opp mitt eget lag i Major League Soccer, var Ferguson én av de øverste på telefonlista mi over mulige managere. Nå er jeg ikke så sikker lenger, sier Beckham, og viser til kritikken han fikk i skottens mye omtalte selvbiografi.

Diplomatisk I boka skriver Ferguson blant annet at Beckham trodde han var større enn sjefen sjøl, og at det var hovedgrunnen til at han ble solgt til Real Madrid. 38-åringen ønsker likevel ikke å bygge opp under konflikten nå,

- Når alt kommer til alt, ønsker jeg ikke å være negativ mot Alex Ferguson. Han ga meg sjansen til å leve ut barndomsdrømmen med å spille for favorittlaget med. Han trodde på meg og resten av de unge guttene i min generasjon. Jeg ser på meg selv som heldig som fikk spille 12 år under ham, sier Beckham ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer