Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham vraket av Capello

Blir han stående med 99 landskamper for England?

(Dagbladet.no) David Beckham har en drøm om å få spille sin 100. landskamp for England. Nå ser det ut som han må nøye seg med drømmen - foreløpig i hvert fall.

I ettermiddag offentliggjør manager Fabio Capello deler av troppen til neste ukes kamp mot Sveits. David Beckhams navn vil ikke bli lest opp av italieneren, melder Sky Sports og Press Association.

Han kommer heller ikke bli presentert blant de siste spillerne som kommer med i troppen på lørdag, ifølge tv-kanalens kilder i fotballforbundet.

Døra er imidlertid ikke smelt helt igjen, og Capello åpner for å ta med LA Galaxy-spilleren seinere - hvis formen hans tilsier det.

Har reist verden rundt

Det er for tida pause i Major League Soccer, og Beckham har trent med Arsenal for å holde formen ved like. Men de siste ukene har han også brukt mye tid på utenomsportslige prosjekter.

Tidligere denne uka var David Beckham i Brasil, hvor han profilerte et ferie- og fotballparadis han skal være med å bygge.

I forrige uke var han i Sierra Leone som UNICEF-ambassadør.

HAR TRENT MED ARSENAL: Men det er ikke nok for Fabio Capello, som ikke tar ut David Beckham til Sveits-kampen. Foto: EPA
HAR TRENT MED ARSENAL: Men det er ikke nok for Fabio Capello, som ikke tar ut David Beckham til Sveits-kampen. Foto: EPA Vis mer

Denne reisingen verden rundt har nok ikke talt til Beckhams fordel, og det manglende kampgrunnlaget kan være en av årsakene til av Capello ikke vil ha ham med.

Ingen kamper siden november

Selv mener Becks at han er i god nok form til å spille med Three Lions på brystet.

- Jeg er i så god form jeg kan være. Jeg har trent med et av de best trente lagene i Europa og føler meg klar, men dette er ikke opp til meg, sa Beckham til BBC World for et par dager siden.

Det er likevel ikke til å komme bort fra at Beckham ikke har spilt kamper siden slutten av november - og det er sjelden forenelig med landslagsspill.

Nå gjenstår det bare å se om han kommer tilbake - igjen - og kommer seg på 100-kamperslista sammen med Peter Shilton, Bobby Moore, Sir Bobby Charlton og Billy Wright.

image: - Beckham vraket av Capello
BARE 99? David Beckham tuslet skuffet av banen i sin 99. landskamp, etter at EM-drømmen brast mot Kroatia. Nå kan drømmen om kamp nummer 100 også ryke for høyrekanten.
VRAKER BECKS IGJEN: Fabio Capello vraket David Beckham i Real Madrid da han ble klar for Galaxy. Men han ble tatt inn i varmen igjen mot slutten av fjorårssesongen, og bidro til seriegullet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media