Beckhams barnevakt røper alt

Barnevakt Abigail Gibson truet med rettssak da hun fikk sparken hos familien Beckham. Hun valgte News of the World isteden.

LONDON (Dagbladet): Over seks sider i News of the World kom Abigail Gibson i går med saftige påstander fra David og Victoria Beckhams privatliv. Gibson forsøker å slå hull i bildet paret har skapt av en lykkelig familie gjennom alle problemene det siste året. Gibson fikk sparken på dagen for noen uker siden av en rasende Victoria da Victorias søster Louise tok henne på fersken i samtale på en nattklubb i London med Victorias tidligere skjønnhetspleier Dannielle Heath. Det var Heath som i oktober i fjor påsto at hun hadde intim omgang med Beckham to ganger i fjor sommer. Heaths historie kom bare måneder etter at Beckhams tidligere assistent Rebecca Loos brettet ut detaljene om sitt eget sexliv med fotballstjernen.

Kranglet i jula

Gibson framstiller seg sjøl som skuldra Victoria kunne gråte på etter alle kranglene med ektemannen. Hun hevder at David under julefeiringa i fjor truet Victoria med skilsmisse etter en krangel. Hun hevder også at Heth var til sengs med Beckham og at hun har sett at han har vært involvert med en annen kvinne.

Fikk betalt

Phil Taylor, en av journalistene bak saken, hevdet på BBC Radio Live i går at Gibson har fått betalt for historien sin.

Lørdag kveld gikk Beckham rettens vei for å stoppe historien i News of the World. Paret hevdet at Gibson skal ha skrevet under en kontrakt der hun garanterer å holde tett om livene deres. De fikk ikke medhold.

NYE PROBLEMER: Beckhams barnepike kommer med saftige påstander fra Beckhams privatliv.