Beckhams bønn

Fotballprofilen David Beckham frykter for fotballens framtid.

KLUBBEIER: David Beckham. Foto: NTB
KLUBBEIER: David Beckham. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

David Beckham har kastet seg inn i diskusjonene etter at 12 storklubber avslørte at de ville bryte ut og danne en egen superliga.

45-åringen eier den amerikanske klubben Inter Miami CF, og han sier at fotballen må gjøre alt i sin makt for å ta vare på supporterne:

- Jeg elsker fotball, og det har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske, og jeg er fortsatt en supporter nå, skriver Beckham i en post på Facebook.

Han fortsetter:

- Fotballen er ingenting uten supporterne. Fotballen må være rettferdig, må være for alle og turneringene må være basert på meritter. Hvis vi ikke beskytter de verdiene er spillet vi elsker i fare.

I’m someone who loves football. It has been my life for as long as I can remember. I loved it from when I was a young...

Publisert av David Beckham Mandag 19. april 2021

Prinse-støtte

Beckham er langt fra alene om å være bekymret. En rekke eksperter, forståsegpåere og synsere gikk én etter én ut i går.

I dag kastet også prins William seg på:

- Det er viktigere nå enn noen gang at vi beskytter verdiene og rettferdighetsprinsippet i fotballen, fra toppen ned til grasrota. Jeg deler bekymringen til supporterne når det gjelder superligaen og hvilke skader den gjør på spillet vi elsker, skriver han på Facebook, gjengitt hos Sky.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer