David Beckham:

Beckhams fotballdrøm møter motstand

David Beckham lover MLS-fotball til Miami «uansett hva», men stadionplanene har møtt motstand. Nå kan det bli folkeavstemning.

STORE PLANER: David Beckham varslet i januar at han skal starte opp et MLS-lag. Foto: Wilfredo Lee / AP Photo / NTB Scanpix
STORE PLANER: David Beckham varslet i januar at han skal starte opp et MLS-lag. Foto: Wilfredo Lee / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar ble det klart at Beckham skal starte opp et Miami-lag i den amerikanske toppligaen i fotball, Major League Soccer (MLS). Laget, som ikke har blitt navngitt enda, er ventet å gå inn i divisjonen fra 2020.

Klubben ønsker å bygge et stadion som vil huse 25.000 tilskuere. Stadionområdet skal etter planen også inneholde deriblant et hotell, grøntområde, kontorer, restauranter og 23 treningsbaner for barn og unge.

Stadionområdet er planlagt på området til Melreese Country Club, som er en offentlig eid golfanlegg.

Planene ble nylig presentert for en kommisjon fra Miami. Kommisjonen vurderer om de skal spørre byens innbyggere om Miami skal endre reglene deres for anbudskonkurranser for privat bruk av offentlig eiendom. Torsdag var det en offentlig høring om planene.

En folkeavstemning om spørsmålet kan bli avholdt i november. Kun hvis forslaget går gjennom, vil Miami forhandle med Beckham & Co om plandetaljene.

- Det har vært veldig lenge siden jeg gikk inn i rom, og ingen smilte til meg. Det er ikke hyggelig, sa Beckham om møtet med kommisjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer