Beckhams framtid trues

Kandidat i valget på ny klubbpresident i Real sier han vil selge Becks. I går sto en tredje elskerinne fram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nåværende Real Madrid-president Florentino Perez, som hentet Beckham til den spanske hovedstaden i fjor, utfordres i sommerens presidentvalg av Enrique Sobrino.

- Beckham må forandre seg. Jeg vil høre på tilbud for ham, lyder en av Sobrinos programerklæringer.

Det er en ny situasjon for Beckham, som var valgflesk da Juan Laporta ble valgt til sjef i Barcelona. Den gangen tok Perez innersvingen på den nyinsatte Barca-presidenten.

At det å fjerne den engelske landslagskapteinen fra klubben har blitt et valgløfte, forteller alt om hvordan livet har endret seg for David Beckham siden i fjor sommer.

Det hevdes at Sobrino føler at Beckham bruker for mye av fritida si borte fra Madrid, skriver BBC.

Luis Figo og Roberto Carlos skal også bort om Sobrino får det som han vil.

Sparket i brystet

I går morges satte Beckham seg på flyet hjem til England, der kona Victoria feiret 30-årsdagen i hans fravær på lørdag. Beckham spilte kamp mot Reals byrival Atletico lørdag kveld. Real vant 2-1, men Beckham ble sparket i ribbeina av motspilleren Nano, og bombardert av gjenstander da han var ute for å ta corner.

Morgenen etter kom han hjem til nok en søndagsavis-historie om en elskerinne som står fram. Den tredje på tre søndager.

Den danske prestedatteren Celina Laurie (27) fortalte historien om sitt sexeventyr med David Beckham, som skal ha funnet sted i Århus i august 2002, til The People.

- Han viste ingen tegn til dårlig samvittighet overfor Victoria og familien sin, sier Laurie.

Idyll

Ingenting tydet imidlertid på at ekteskapet var i ferd med å sprekke da Real-stjernen sluttet seg til konas bursdagsfeiring i «Beckingham Palace» i Hertfordshire i går.

- Det var som om ingenting var hendt. De oppfører seg som de alltid gjør. De virker veldig lykkelige, sier en kilde som skal stå fru Posh meget nær til The Sun.

De siste ukenes medieoppslag skal ha blitt fint lite kommentert, bortsett fra en bemerkning fra Victoria Beckham med adresse Rebecca Loos:

- Jeg lar ikke den tøyta ødelegge ekteskapet mitt, skal Victoria ha frest.

Gråt for gaven

Samtidig forteller kilder fra selskapet at hun gråt da ektemannen overrakte diamantringen og øredobbene til 12 millioner kroner.

Slike gaver er ingen økonomisk utfordring for David Beckham foreløpig, men markedsverdien kan rammes hardt av den negative omtalen som skyller over navnet hans uke etter uke. Merkevaren David Beckham er bygget opp rundt talentet og utseendet, men like mye omkring imaget som lykkelig ektemann og pappa. Tradisjonelle, sunne verdier som nå er under angrep hver eneste dag.

Et eventuelt brudd mellom fotballstjernen David og popartisten Victoria Beckham kan også koste dyrt. De to har inngått felles reklameavtaler i multimillionklassen, som kan gå dukken den dagen forholdet sprekker.

- Innrømmet forhold

Ifølge avisa News of The World, som har brakt historien om de to første påståtte elskerinnene, fortalte i går at David Beckham skal ha innrømmet forholdet overfor Victoria.

Parets advokater vurderer nå rettslige tiltak mot påstander framsatt av News of The World, skriver Sky News.

VENN I NØDEN: David Beckham feiret argentinske Santiago Solaris scoring mot Atletico lørdag. Til gjengjeld får han medfølelse: - Det er grusomt å se dette skje med noen. Det er fælt at når du er berømt, vil folk gjøre dette mot deg, sier Solari.
LYKKELIGE: Victoria og David Beckham framstår som et lykkelig ektepar på tross av alle rapporter om det motsatte.
SLEAZY SENORITA:</B> Rebecca Loos startet hardkjøret mot David Beckham da hun for to uker siden påsto å ha vært elskerinna hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer