Beckhams høst: 128 tidssoner og ei uke i lufta

- Usunt, sier legene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Beckham har spilt tre kamper på seks dager denne uka. I natt var han tilbake i amerikansk fotball etter landslagstapet for Tyskland på Wembley onsdag.

Uka viser hvilken hverdag Beckham vil få de neste månedene. BBC har regnet ut at den tidligere landslagskapteinen i løpet av de neste tre månedene vil spille minst 22 kamper, samle 80 000 bonuspoeng på flyet, og reise gjennom 128 tidssoner.

Til sammen vil han tilbringe mer enn ei uke i lufta.

Nå varsler klubben at privatlandskamper ikke nødvendigvis vil være prioritert framfor klubben.

Trener og tidligere spiller Alexi Lalas sier 32-åringen må ta hensyn til kroppen sin når reisene planlegges.

Galaxy viktigst

– Klubben har lagt enormt med penger på bordet for å ha David i klubben. Det er viktig at han holder seg frisk, så vi får valuta for pengene. Det er ingen tvil om hans ønske om å spille for England, men det viktigste er at han er fysisk og psykisk klar for å spille for Galaxy sier Lalas til BBC.

Store deler av flyreisene kommer i løpet av en periode i oktober, der Galaxy spiller sju bortekamper på 21 dager. I tillegg kommer Englands viktige kvalifiseringskamp mot Kroatia hjemme på Wembley.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer