- Beckhams kjendisliv har ødelagt karrieren

Bobby Charlton lurer på hva Beckham tenker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bobby Charlton mener David Beckham burde spille i England og ikke USA. Hans kjendislivsstil har ødelagt karrieren hans, sa den tidligere England- og Manchester United-spilleren.

- Beckham var en virkelig, virkelig stor fotballspiller, et utrolig talent, sa Bobby Charlton torsdag under lanseringen av sin biograf «My Manchester United Years».

Som liten gutt ble Beckham kåret til det største talentet på fotballskolen til Bobby Charlton, og allerede da så United-legenden at den spedbygde London-gutten hadde en stor framtid.

- Jeg så det da han var rundt 10 år. Han har et utmerket talent, men livsstilen hans har gått i en annen retning, la den tidligere Manchester United-spilleren til.

Charlton debuterte for de røde djevlene i 1956 og fikk med seg tre ligamesterskap. I 1966 vant han også europacupen for serievinnere (nå Mesterligaen) som den første engelske klubben. Charlton spilte 106 A-landskamper for England og scoret 49 mål.

- Han ville bli så inderlig bli en fotballspiller som jeg aldri før har sett hos en ung spiller. Jeg lurer noen ganger om han tenker på hva som skjer, sa Charlton på Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer