- Beckhams kjendisliv har ødelagt karrieren

Bobby Charlton lurer på hva Beckham tenker.

Bobby Charlton mener David Beckham burde spille i England og ikke USA. Hans kjendislivsstil har ødelagt karrieren hans, sa den tidligere England- og Manchester United-spilleren.

- Beckham var en virkelig, virkelig stor fotballspiller, et utrolig talent, sa Bobby Charlton torsdag under lanseringen av sin biograf «My Manchester United Years».

Som liten gutt ble Beckham kåret til det største talentet på fotballskolen til Bobby Charlton, og allerede da så United-legenden at den spedbygde London-gutten hadde en stor framtid.

- Jeg så det da han var rundt 10 år. Han har et utmerket talent, men livsstilen hans har gått i en annen retning, la den tidligere Manchester United-spilleren til.

Charlton debuterte for de røde djevlene i 1956 og fikk med seg tre ligamesterskap. I 1966 vant han også europacupen for serievinnere (nå Mesterligaen) som den første engelske klubben. Charlton spilte 106 A-landskamper for England og scoret 49 mål.

- Han ville bli så inderlig bli en fotballspiller som jeg aldri før har sett hos en ung spiller. Jeg lurer noen ganger om han tenker på hva som skjer, sa Charlton på Old Trafford.

Beckham kom til United i 1989 som 14-åring. Han debuterte i 1992 og har vunnet seks ligatitler før han ble Real Madrid-spiller. I sommer ble han Galaxy-spiller for fem år framover.

- Beckham trodde at en kjendislivsstil, som vokste betydelig etter giftermålet med Victoria, var forenlig med en profesjonell fotballkarriere. Hans manager (Alex Ferguson) gjorde ikke det, skriver Charlton i boken.

BEKLAGER BECKHAMS KARRIEREVALG: Bobby Charlton har aldri sett en fotballspiller med som ønsket sterkere å lykkes enn David Beckham. Derfor synes han det er trist å se at kjendislivet har sabotert karrieren hans. Foto: EPA
BEKLAGER BECKHAMS KARRIEREVALG: Bobby Charlton har aldri sett en fotballspiller med som ønsket sterkere å lykkes enn David Beckham. Derfor synes han det er trist å se at kjendislivet har sabotert karrieren hans. Foto: EPA Vis mer

(NTB)

<B>I HOLLYWOOD:</B> David Beckham og kona Victoria.