Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny utfordring i karrieren

Beckhams rosa framtid

David Beckham viser fram sitt midlertidige stadion - ikledd lagets smålekne farger.

STORSTUE: Beckham og hans klubb Inter Miami går tungt inn i MLS når de får sin debut i ligaen, sesongen 2020. Og prislappen er rundt en milliard dollar. Selv om den nye stadion ikke står klar før i 2022 har de nå sluppet bilder av hvordan den skal se ut. Video: Inter Miami / Endre Vellene. Vis mer

Den 25. MLS-sesongen sparkes i gang denne måneden. I år debuterer den David Beckham-eide klubben Inter Miami i ligaen, og den tidligere England-kapteinen legger ikke skjul på sin entusiasme.

- Dette blir mer og mer ekte for hver dag … Så spent, skriver Beckham i et Instagram-innlegg denne uka.

Inter Miami er ett av to nye lag i den amerikanske toppdivisjonen, i tillegg til Nashville SC, som også gjør sin inntreden i år. Beckhams lag holder til på sørøst-kysten i USA, og skal spille i Eastern Conference.

SKAL LEDE LAGET: Diego Alonso er Inter Miamis første trener noensinne. FOTO: NTB Scanpix
SKAL LEDE LAGET: Diego Alonso er Inter Miamis første trener noensinne. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I desember i fjor annonserte Inter Miami lagets første trener. Uruguayanske Diego Alonso får æren av å lede laget inn i sin første sesong.

Laget til «prosjekt Beckham» bygges sakte, men sikkert opp. Ryktene har florert om spillere som er koblet til klubben. Antoine Griezmann, Luka Modri og Radamel Falcao er bare noen navn som er nevnt. I tillegg har de litt svevende ryktene har man også koblet Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til klubben, og Beckham selv har uttalt:

- Du vet aldri hva som kan skje i fotballen.

Det mest kjente fjeset i lagoppstillingen til det ferske MLS-laget er nok Román Torres. Stopperen var kaptein og spilte alle kampene for Panama under VM i Russland i 2018.

Første kamp er borte mot Los Angeles FC 1. mars. Den første hjemmekamp spilles mot LA Galaxy 14. mars, klubben Beckham spilte i, fra 2007 til 2012.

Laget skal spille hjemmekampene sine på Lockhart Stadium de neste to åra, med sin nye storstue, Miami Freedom Park, forventet å stå klar i 2022. Stadion er ventet å romme 25 tusen fans og vil koste rundt en milliard dollar.

Hvit, rosa og svart er det små-lekne farge-kombinasjonen på Beckham og Inter Miami sine drakter for sin første sesong. Onsdag lanserte laget bortedrakta, og markerte at det er tre og en halv uke til seriestart.