TALENT: De fleste som er over konfirmasjonsalder har et eller annet forhold til David Beckham. Nå er det flere ting som tyder på at fotballegendens avkom også kan komme til å gjøre det skarpt på idrettsfronten. Foto: Jonathan Short/Invision/AP
TALENT: De fleste som er over konfirmasjonsalder har et eller annet forhold til David Beckham. Nå er det flere ting som tyder på at fotballegendens avkom også kan komme til å gjøre det skarpt på idrettsfronten. Foto: Jonathan Short/Invision/APVis mer

Beckhams sønn med stort talent, men ikke for fotball: - Jeg tror ikke de vet hvor god han er

Spår stor framtid.

(Dagbladet): De fleste som er over konfirmasjonsalder har et eller annet forhold til David Beckham. Nå er det flere ting som tyder på at fotballegendens avkom også kan komme til å gjøre det skarpt på idrettsfronten.

Eldstesønnen Brooklyn har allerede blitt omtalt i varme ordelag for sitt talent på fotballbanen, men lillebror Romeo er et mer uskrevet blad. Inntil nå.

- Stor framtid Ifølge britiske Daily Star har nemlig 12-åringen et voldsomt talent for tennis. Det sier i alle fall hans trener, John Johnson til avisa.

- Han kan ha en virkelig stor framtid i tennis. Han har talent i bøtter og spann, og har god koordinasjon med både blikk og hender. Han er i tillegg både rask og sterk, sier han.

Treneren ytrer også et ønske om å diskutere ungguttens tennistalent med de mildt sagt celebre foreldrene, David og Victoria Beckham.

- Jeg skal ha et møte med moren hans om det her for å gjøre det klart. Jeg er ikke sikker på at hans foreldre innser hvor bra han er, sier Johnson.

Fristilt Romeos storebror Brooklyn har derimot valgt å følge i pappas fotspor, og har i vinter spilt fotball for Arsenals U16-lag.

Det ble lenge spekulert i om han ville få kontrakt etter gode prestasjoner, men svenske Expressen skriver at han nå vil bli fristilt fra sin kontrakt.

Ikonet David Beckham har hatt suksess både på og utenfor banen siden han presenterte sin enestående høyrefot for første gang i Premier League på midten av 90-tallet.

Men den siste tiden har den pensjonerte fotballspilleren møtt motgang.

For omtrent et år siden presenterte 39-åringen sine ambisiøse planer om å skape sitt eget et MLS-lag i Miami.

Frustrert Beckham ville bygge en storslått arena med utsikt til Miamis havnområde og således fange interessen til både fotballfans, toppspillere og investorer.

- Jeg ba teamet mitt om å utvikle ideer til et stadion som omfatter det beste Miami har å by på. Jeg tror vi har en visjon som ikke bare Miami vil være stolt av, men som vil skape bølger verden rundt, sa Beckham entustiastisk den gang.

Den siste tiden har entusiasmen blitt byttet ut med frustrasjon.

- Ingenting i livet er lett Der Beckham hadde stang inn på fotballbanen, opplever han nå stang ut i hans nye liv uten fotballsko.

- Det er veldig frustrerende, medga Beckham overfor BBC i februar.

Årsaken til frustrasjonen er Miamis myndigheters avslag på Beckhams store stadionplaner. 

Beslutningen kom til tross for at Beckham-prosjektet hadde øremerket 1,5 milliarder til å bygge denne nye arenaen i Miami.