Becks ber Cole bli

David Beckham trygler Andy Cole om å bite tenna sammen og slåss om en spissplass i Manchester United.

England-spissen varslet i helga at han ville kikke seg rundt etter en ny klubb dersom kjøpet av Ruud van Nistelrooy begrenser hans sjanser til førstelagsfotball.

I går ba manager Alex Ferguson 29-åringen om å lære av Ole Gunnar Solskjær, som trofast har ventet på sine sjanser i United.

Nå går også England-kaptein David Beckham ut og ber Cole være tålmodig.

- Andy Cole har en viktig rolle å spille for Manchester United. Han har bevist at han er en spiller i verdensklasse og dette blir en stor sesong for alle i klubben, sier Beckham ifølge Sky Sports.

Becks advarer Cole mot å tro at noen kan bestille fast plass på laget.

- Vi må alle konkurrere om plassen i United. Jeg vet det, og det vet også Andy Cole. Hvis du ikke presterer, kommer det alltid noen og tar plassen, sier han og innrømmer at han også har lurt på hvor mange kamper han får starte.

- Du tror alltid det blir vanskelig å komme på laget. Men så selger manageren en spiller og ting faller på plass. Det handler om å være tålmodig.

(Dagbladet.no)

PS. Beckham ga i går United beskjed om at han ikke vil skrive under ny kontrakt med klubben før han vet hvem som etterfølger Alex Ferguson som manager.