Becks og kona i åpen krangel

David Beckham og krydderkona «Posh» har ifølge britisk presse hatt et kraftig oppgjør under fotball-EM i Portugal. Victoria Beckham skal ha sagt hun er mektig lei av fotballstjernen.

LONDON (Dagbladet): -  Jeg er lei av deg. Jeg er lei av fotball, skal hun ha sagt på hotellet der de engelske spillerne bodde. Hun skal dessuten ha sagt mens andre hørte på at hun ikke ville tilbringe resten av livet i David Beckhams skygge. Alt dette ifølge avisa Sunday Mirror. En venn av David sier ifølge Sunday Mirror:

Anstrengt forhold

-  David er en rystet, ødelagt og slått mann.

Superkjendisene Victoria og David Beckham har ifølge britiske og spanske medier i lengre tid hatt et svært anstrengt forhold. Det skjøre forholdet gjødsles av nyhetsoppslag om at Beckham, mens han det siste året har vært ungkar i Madrid, har hatt et forhold til skjønnheten Rebecca Loos. Historier om andre kvinnehistorier har også fått trykksverte.

Konehotellet

Under EM i Portugal skal Victoria og David ha kranglet om flere ting. En skal ha vært hvor Victoria og ungene skulle bo under mesterskapet. Victoria hadde leid en villa, og slik signalisert at det ikke var bra nok for henne å bo sammen med de andre konene og kjærestene til spillerne på det engelske landslaget. Dette skal ifølge engelske aviser ha hisset opp David, og Victoria forsøkte i siste liten å leie seg inn på «konehotellet».

Generelt skal David være lite fornøyd med at Victoria opptrer arrogant, også i forhold til hans rådgivere.

Yoko Becks

Victoria ble også observert beruset etter Englands tap torsdag mot Portugal. En tabloidavis kaller henne «Yoko Becks», og minner om det mange mener var Yoko Onos dårlige innflytelse over John Lennon.

SLUTTSIGNAL: I følge ryktene - altså de engelske og spanske tabloidene - er Victoria lei David, og sistnevnte en knust mann.