Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Becks vil ha med Teddy

David Beckham vil ha med lagkameraten fra i fjor, 35-årige Teddy Sheringham i Englands VM-tropp. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagskaptein David Beckham skjøt på egen fot England til VM-sluttspillet i Korea og Japan. Nå vil han ha et ord med i laguttaket også. Han mener rutinen til Tottenhams veteranspiss vil være nyttig for England.

- Du trenger erfarne spillere når du reiser til et VM, og det er ingen som har mer erfaring enn Teddy, sier Beckham til The Sun.

- Når Teddy er på banen, har han alltid en mulighet til å score fordi han er en så intelligent spiller.

Beckham synes det er feil å bruke alderen mot Sheringham, som også var med på å redde VM-plassen for England. Han scoret på sin første ballberøring, og fikk England inn i kampen igjen mot Hellas.

- Folk snakker om alderen hans, men så lenge han spiller som han gjør for Tottenham såvel som England nå, fortjener han enhver sjanse han kan få, sier Manchester United-spilleren.

Utslitt Petit

Emmanuel Petit ba om å bli byttet ut etter en time av Chelseas 2-1-tap for West Ham i går kveld. - Manu (Petit) kom bort til benken og sa han ville at jeg skulle bytte ham ut. Når han kom ut spurte jeg hva som hadde skjedd, men han sa han kjente seg veldig trøtt. Jeg håper det ikke er noe alvorlig, sier Chelsea-manager Claudio Ranieri til PA. Petit har blitt hardt kritisert for å ikke være fullt motivert for klubben, særlig etter at han valgte å stå over UEFA-cupkampen i Israel.

Owen klar for kamp

Phil Thompson antyder at Michael Owen kan være tilbake på Liverpool-laget som spiller borte mot Charlton lørdag. Owen var med i Liverpool-troppen i Boavista, men ble ikke tatt ut til å sitte på benken. - Det ville vært for mye forlangt å be Michael å gå inn på banen på slutten av kampen når han har vært ute i flere uker. Han er aktuell for Charlton-kampen og vi bestemmer oss for om han spiller eller ikke seinere i uka, sier Thompson til Liverpools hjemmeside.

Barnsley sparker Spackman

En av Jan Åge Fjørtofts tidligere klubber, Barnsley, sliter i engelsk 1. divisjon. De valgte samme løsninger som 18 andre klubber i det engelske ligasystemet har valgt tidligere i høst: De sparket manageren, Nigel Spackman. Etter åtte strake uten seier, var det slutt på klubbens tålmodighet med den tidligere Liverpool-spilleren. Ni uker inn i sesongen har 19 managere mistet jobben i engelsk liga: Jim Smith (Derby), Peter Taylor (Leicester) og Stuart Gray (Southampton) i Premier League, Spackman (Barnsley), Trevor Francis (Birmingham), Gordon Strachan (Coventry) og Peter Shreeves (Sheff. Wed.) i 1. divisjon, fem managere i andre og sju i tredje divisjon.

VM-TEDDY? David Beckham vil ha med Teddy Sheringham til VM. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart