Becks vil tilbake på landslaget

Spilte godt i går.

(Dagbladet.no): Denne sesongen har i sannhet vært spesiell for David Beckham.

Først ble kapteinen vraket fra landslaget av Steve McClaren. Deretter skrev han under for amerikanske Los Angeles Galaxy, noe som førte til vraking også fra klubblaget, Real Madrid.

I form

Men i går var stjerna tilbake i storform da spanjolene slo Bayern München 3-2, og nå vil han også tilbake på det engelske landslaget.

- Ambisjonene mine har vært de samme siden jeg var 13 år. Jeg har alltid ønsket å spille for landet mitt, og jeg vil være tilgjengelig enten jeg jobber i Spania eller USA, fastslår han for Sky Sports.

Fikk skryt

Etter kampen fikk han ros av Madrid-manager Fabio Capello.

- Det viktigste er at jeg er på banen. Jeg er når som helst klar til å spille for England. Alle vet hvor lidenskapelig jeg er i forhold til landslaget, mener midtbanespilleren.

I KJENT STIL: David Beckham spilte godt for Real Madrid i går, og nå vil han også spille med «Three Lions» på brystet igjen. Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
I KJENT STIL: David Beckham spilte godt for Real Madrid i går, og nå vil han også spille med «Three Lions» på brystet igjen. Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX Vis mer
TILBAKE BLANT DE STORE: Real Madrids David Beckham (t.v.) og Bayern München-keeper Oliver Kahn utveksler noen ord etter gårsdagens kamp.