- Bedre enn forventet

Drillo om Norges resultater i 2009.

NEKTER Å GI OPP: Drillo mener Norge har rundt 10 prosents sjanse for å nå en playoff. I går presenterte han landslagstroppen mot Skottland - som ikke inneholdt en eneste overraskelse. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
NEKTER Å GI OPP: Drillo mener Norge har rundt 10 prosents sjanse for å nå en playoff. I går presenterte han landslagstroppen mot Skottland - som ikke inneholdt en eneste overraskelse. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): På 90-tallet gjorde Drillo det til sitt varemerke å presentere minst én overraskelse i landslagsuttakene sine. I går åpnet han pressekonferansen med å beklage at han bare hadde funnet plass til gamle travere i troppen mot Skottland.

Av de 21 spillerne han leste opp var det bare tre som ikke var med i det opprinnelige uttaket til junikampene mot Makedonia og Nederland.

- Over forventning To kamper som langt på vei begravde Norges VM-håp og som ikke akkurat går inn i historien som minneverdige — men Drillo mener spillerne så definitivt har gjort seg fortjent til fornyet tillit.

- Resultatmessig har vi prestert i overkant av hva man kan forvente. Norge tilhører midtsjiktet i Europa. Vi står med to seire, to uavgjorte og ett tap på fem kamper, hvor fire av dem har vært på bortebane. I tillegg har vi møtt to lag som på det aktuelle tidspunktet lå som nummer to på FIFA-rankingen. Spør du meg, har resultatene vært meget anstendige. Jeg er fornøyd med de spillerne vi har brukt, sier Drillo til Dagbladet.

Å være tabelljumbo med tre poeng på fem kamper har uansett fint lite med anstendighet å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer