Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bedre enn fryktet for TIL-Borch

Ikke beinbrudd.

Tromsø-keeper Knut Borch kan være klar allerede til kampen mot Fredrikstad om nøyaktig ei uke. Det er klart etter kveldens undersøkelser av den skadde venstrefoten.

- Vi har tatt røntgen av foten, og de viser at det ikke er snakk om brudd eller avrivinger av ligament, sier Tromsøs fysioterapeut Truls Hallén.

Borch hinket av banen i helgas kamp mot Viking, etter å ha landet forkjært i en duell i feltet. Smertene i foten minnet om de han pådro seg i en treningskamp mot Aalesund like før seriestart.

Siden Viking-kampen har skadeutsatte Borch fryktet et lengre opphold på sidelinja.

Det slipper han trolig nå.

- Det bør være mulig for Knut å bli spilleklar allerede før VM-ferien. I beste fall er han disponibel allerede til neste kamp, sier Hallén, som fortsatt ikke vet nøyaktig hva som plager keeperen.

- Skaden sitter i selve fotrota, og han kjenner ganske sterke smerter i venstrefoten, sier TILs fysioterapeut.

Bedre enn fryktet for TIL-Borch
FRYKTET BEINBRUNN: TIL-målvakt Knut Borch hinket av banen etter å ha landet forkjært i en duell mot Viking. Man fryktet beinbrudd, men så ille var det ikke. Foto: SCANPIX
FRYKTET BEINBRUNN: TIL-målvakt Knut Borch hinket av banen etter å ha landet forkjært i en duell mot Viking. Man fryktet beinbrudd, men så ille var det ikke. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling