Bodø/Glimt ubeseiret etter 16 serierunder

Bedre enn RBK på sitt beste

Det er bare en ting å si om 56 scoringer og 44 av 48 poeng. Serielederen ser ut som en seriemester.

FOR EN GJENG: Jens Petter Hauge (tv), Patrick Berg og Alfons Sampsted gratulerer Philip Zinckernagel med Bodø/Glimts tredje mål, danskens andre scoring for kvelden. Zinckernagel er poengkongen i Eliteserien. Han er den mest effektive spilleren i et ekstremt effektivt fotballag. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Foto
FOR EN GJENG: Jens Petter Hauge (tv), Patrick Berg og Alfons Sampsted gratulerer Philip Zinckernagel med Bodø/Glimts tredje mål, danskens andre scoring for kvelden. Zinckernagel er poengkongen i Eliteserien. Han er den mest effektive spilleren i et ekstremt effektivt fotballag. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Sarpsborg – Bodø/Glimt 0–3 (0–1)

SARPSBORG (Dagbladet): Det øverste nivået i Norge har aldri hatt et bedre og mer dominerende fotballag ved inngangen til andre halvdel av sesongen. Selv Nils Arne Eggens Rosenborg i glansdagene på 90-tallet, selv om 13-3-0, 51 scoringer og 42 poeng etter 16 kamper i 1995 er helt i nærheten, matcher ikke Kjetil Knutsens Bodø/Glimt.

FØRSTE BUD FOR å slå Bodø/Glimt, selve forutsetningen for å komme ut på topp mot Norges beste fotballag, er at du scorer på sjansene dine når du er med i kampen og den offensive flyten ennå er der.

Sarpsborg gjorde ikke det.

Hjemmelaget hadde tre store målsjanser på 0-0, en stor sjanse til på 0-1, men satt ingen av dem.

Resultatet av det, fordi Bodø/Glimt alltid scorer mål, er tap.

I ET FORSVAR som ikke kunne vært bedre besatt av blå trøyer fant Bodø/Glimt veien til mål, ro og 1–0 og gjennom balltempo, bevegelser, et overhopp og en god avslutning fra Philip Zinckernagel, en av lagets mange målscorere. Eliteseriens beste offensive fotball utøves på den måten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer