- Bedre enn RBK

Benny Lennartsson mener Viking var bedre enn RBK sist sesong. Les svarene!

Forrige sesong ledet Viking serien lenge. Så ble siddisene passert av både Rosenborg og Lillestrøm.

Likevel mener Benny Lennartsson at Viking var Norges beste lag, fordi laget vant cupen.

- Vi har målsetning om å bli bedre enn i fjor, da vi sammenlagt var Norges best lag - med cupen. Men det er kanskje bare vi her som synes det, svarte Benny på Johnnys spørsmål.

Viking-treneren er også sikker på at laget hadde slått både RBK og LSK i serien med en målfarlig spissmakker til Erik Nevland.

- Hadde vi hatt en som gjorde 10-15 mål ved siden av Nevland, hadde vi vunnet serien sist sesong. Det er ingen tvil om at man må ha to angripere som gjør mer enn 10 mål for å være helt i toppen, sier Benny.

Søndag møter Viking RBK i generalprøve til seriestarten neste helg. Benny tror hele seks-sju lag kan utfordre Rosenborg i år.

Viking er et av dem, selv om Bjarte Lunde Aarsheim er skadd og han gjerne skulle hatt en kraftig, målfarlig angriper.

- RBK er favoritter, seks-sju lag henger etter. Har vi flaks med skader kan vi være med der oppe.

Benny Lennartsson takker leserne for spørsmålene og sender en spesiell hilsen til kvinnen som ga svensken gullparykken da cupgullet ble sikret på Ullevaal i fjor.

- Jeg skulle gjerne takket Eidsvold-damen som kastet seg forbi vaktene og ga meg gullparykken. Jeg vil hilse henne, det var kjekt og modig. Jeg håper vi får se henne på kampene våre i år, sier Benny.

Les alle svarene fra nettmøtet med Viking-treneren!

TVILER PÅ SERIEGULL:</B> Benny kunne feire cupgull i fjor høst, men Viking-sjefen er bekymret foran seriestarten. Foto: SCANPIX