- Bedre enn Rekdals kunstmål med hælen

Heggelund lanserer dette hælsparket til sesongens mål. Se video!


(Dagbladet): Genoas argentiner Rodrigo Palacio feiret 30-årsdagen med en scoring verdig et jubileum. Han ga Genoa ledelsen 1-0 mot Lazio med et utsøkt - og sikkert også noe heldig - hælspark. Til slutt vant Genoa 3-2.

Serie A-kommentator Per-Jarle Heggelund mener lykketreffet med hælen er en kandidat til sesongens mål.

- Siden det var Palacio som gjorde det, er jeg ganske sikker på at han mente det. Han skal gjøre det der, og han lykkes, sier Heggelund som kommenterte kampen for Canal+.

- Jeg ble nesten paff da jeg så målet, og tenkte «hva var det der?» Det var en fantastisk scoring, og så mye finmotorikk, sier Heggelund.

- Bedre enn Rekdal Noen tenker kanskje umiddelbart på Kjetil Rekdals frekkis under Norges 10-0-seier mot San Marino i 1992. Heggelund mener Palacios scoring er av en annen klasse. Blant annet fordi han bruker foten lengst fra mål, og skyter bak sin egen rygg. Rekdal styrte ballen inn med utsiden av foten nærmest mål.

- Dette var en del hakk bedre. Og han lurer en av Italias beste keepere, Federico Marchetti, mener kommentatoren.

Heggelund er full av beundring for argentineren.

- Han scoret fire mål på de fire siste kampene i vårsesongen i fjor. Så scoret han ni på de sju første denne sesongen, før det kom sju kamper uten mål. Nå har han scoret sju på de siste fem, i tillegg til at han står bak nesten det som er av assister i Genoa. Han er en spektakulær spiller, og en av de store formspillerne. Utvilsomt en av de beste spillerne i Serie A denne sesongen.

- Trives Slike prestasjoner vekker selvsagt interesse i de større klubbene. Heggelund er likevel ikke sikker på om argentineren har det travelt med å flytte på seg.

- Han er stjerne i ganske stor klubb, og trives antakelig godt med det.

MÅLMASKIN: Rodrigo Palacio har scoret sju mål på de siste fem kampene. Her feirer han drømmetreffet på 30-årsdagen søndag.  Foto: Francesco Pecoraro, AP/Scanpix
MÅLMASKIN: Rodrigo Palacio har scoret sju mål på de siste fem kampene. Her feirer han drømmetreffet på 30-årsdagen søndag. Foto: Francesco Pecoraro, AP/Scanpix Vis mer