Bedre forberedt enn hun var foran VM

Og da ble Kristine Lunde-Borgersen finalens profil.

MAT ER VIKTIG: Kristine Lunde-Borgersen spiser knekkebrød med smøreost etter gårsdagens trening. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET
MAT ER VIKTIG: Kristine Lunde-Borgersen spiser knekkebrød med smøreost etter gårsdagens trening. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

• Følg Norge - Frankrike i håndballstudio kl. 22.15!LONDON (Dagbladet): Kristine Lunde-Borgersen har vært plaget med en vond akillessene i OL-oppkjøringen, men ser ut til å være på vei mot god form.

- Jeg har trent for fullt i to dager, og det har gått fint, sier Kristine Lunde-Borgersen til Dagbladet.

Og det regner hun også med at det vil gjøre når alvoret starter i kveld - mot motstanderen fra VM-finalen, Frankrike.

- Kampintensiteten tar jeg, det har mer med mengden å gjøre. Men det jo ikke noe problem, vi har jo så mange gode spillere. 60 minutter er uansett mye for én spiller å spille på dette nivået. Vi har ikke tatt noe stilling til hvor mye jeg kan spille.

Bedre enn før VM «Kikki» kom til VM i Brasil i desember med enda tynnere grunnlag etter både barnefødsel og fingerbrudd. Hun startet turneringen med forsiktig matching.

- Jeg startet nok roligere da enn jeg må nå. Nå har jeg i alle fall fått spilt litt treningskamper og litt treninger før det starter. Jeg føler meg i alle fall klar.

I VM spilte hun seg gradvis opp, og i finalen mot Frankrike storspilte hun og ble toppscorer og kampens profil da Norge vant med hele åtte mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer