- Bedre kan jeg ikke spille!

SKIEN (Dagbladet): ODD Grenland - Stabæk 3-0. - Bedre kan jeg vel ikke spille? humrer Edwin van Ankeren (32). Han van-æret Stabæk-forsvaret på Odd Stadion i går.

Vidunderet van Ankeren scoret ett og la begge de målgivende pasningene.

- Hver gang blir det sagt at jeg har spilt min beste kamp. Jeg vet nesten ikke, men jeg er fornøyd. Det viktigste er at det er moro - da går det som regel bra, sier den tidligere nederlandske proffspilleren.

Han må være den beste investeringen Odd Grenland har gjort. van Ankeren har nylig fått ny kontrakt på to år.

Han driblet rundt med Stabæks forsvar og serverte en nydelig pasning til Anders Rambekk, som ikke kunne bomme. Det var like før pause, og Odd var i gang.

Stabæk sliter alltid med Odd på hjemmebane. Etter en jevnspilt første omgang, tok Odd mer og mer over. Endelig lyktes det for Espen Hoff, som ikke har scoret på lenge. Målet skyldtes nok et innlegg fra van Ankeren.

32-åringen - og det er ikke på grunn av alderen - blir bare kalt ankermannen på Odd. Oddveteranene på jordvollen ved klubbhuset - den såkalte eksperthaugen - feller følgende dom over den lynraske og driblesterke spilleren:

- Han er «hele» Odds angrep. Det er flaks for Odd at han er 32 år - ellers hadde han vel aldri blitt i Skien!

- Vi var mentalt forberedt på at dette ville bli en vanskelig kamp. Og det ble det sannelig - Odd ville vinne! Innerløperne flytter seg raskt, og vi ble løpende etter, sier den tidligere Odd-spilleren og igjen proffaktuelle Tommy Svindal Larsen.

I sin Odd-karriere scoret han 14 mål på 37 kamper. Nå er sjansene store for at han forsvinner ut av landet.

- Det er noe på gang. Men jeg kan ikke si noe mer, sier Svindal Larsen, som fylte 28 år før helga.

På tribunen i går satt det speidere fra engelske klubber...