HAR IKKE SPILT SIDEN VÅREN 2012: Italienske medier melder at John Carew er høyaktuell for Inter. Det håper norske fans ikke stemmer. Foto: AFP / FRANCISCO LEONG / NTB SCANPIX
HAR IKKE SPILT SIDEN VÅREN 2012: Italienske medier melder at John Carew er høyaktuell for Inter. Det håper norske fans ikke stemmer. Foto: AFP / FRANCISCO LEONG / NTB SCANPIXVis mer

- Bedre med ingen ny spiss enn Carew

Norske Inter-fans liker ikke ryktene.

(Dagbladet): John Carew har vært klubbløs siden han ble løslatt fra kontrakten med West Ham etter 2011/12-sesongen.

Nå kan det se ut til at 33-åringen likevel skal få spille fotball på et høyt nivå igjen. Ifølge den anerkjente sportsavisen Gazetta dello Sport, er Carew på vei til den italienske klubben Inter.

Opplysningene gjengis i en rekke italienske medier og på twitter. Norske Inter-supportere er velger å ikke tro på ryktene, inntil videre.

- Jeg håper det ikke stemmer. Jeg tror ikke Carew er god nok for Inter, en storklubb som oss. Han er over toppen, sier Liridon Rrustemi, president i Inter Club Norvegia til Dagbladet.

Carew ikke rett Inter-supporterne skulle gjerne fått inn en erstatter for skadde Diego Milito, men avfeier Carew som rett mann.

- Det er bedre med ingen ny spiss enn Carew, faktisk, sier Rrustemi og utdyper:

- Vi tror ikke Carew er rett som erstatter for Milito, som har etterlatt seg et stort tomrom. Mest sannsynligvis skjer ikke dette, Carew vil ikke være en bidragsyter, vi trenger en erstatter som kan gå rett inn på laget.

Ifølge den italienske avisa vil Carew tjene rundt 300 000 euro (rundt 2,2 millioner norske kroner) pluss bonuser for å spille for Inter ut inneværende sesong.

Carew meldte selv på Twitter for snaut tre uker siden at han ikke er i toppform. En Aston Villa-supporter spurte Carew på mikrobloggtjenesten om han kunne hjelpe sitt gamle Aston Villa-lag som sliter i Premier League.

Kampklar i mai John Carew svarte: «Det ville jeg gjort, men jeg er ikke kampklar før mai».

UTE FOR SESONGEN: Diego Milito pådro seg en alvorlig skade i Europa League-kampen mot Cluj for to uker siden. Foto;: EPA/MATTEO BAZZI / NTB SCANPIX
UTE FOR SESONGEN: Diego Milito pådro seg en alvorlig skade i Europa League-kampen mot Cluj for to uker siden. Foto;: EPA/MATTEO BAZZI / NTB SCANPIX Vis mer

Likevel skal den italienske klubben ha pratet med John Carew om den fysiske tilstanden, noe som skal ha vært tilfredsstillende for Inter. Det er ifølge Gazetta ventet at nordmannen skal gå gjennom den medisinske testen i dag.

- Det som er verst er at mange tror på dette, sier den norske Inter-presidenten.

- Det kan være noe i ryktene, og vi har ikke noe noe i mot Carew. Men sportslig tror ikke vi at han har noe å bidra med.