Bedre tap finnes ikke

Våre beste menn har fått god los på EM-toget til Frankrike. Våre neste menn vil være med.

TAPTE:  Martin Ødegaard og det norske U21-landslaget imponerte, men tapte for England i Drammen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TAPTE: Martin Ødegaard og det norske U21-landslaget imponerte, men tapte for England i Drammen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Når du herjer med England er det selvfølgelig surt å tape 0—1. Sånn skal det være. Men ser man ut over U21-lagets begrensede levetid og lar framtida trumfe nåtida, var også denne kvelden i Drammen, der enda et norsk landslag eide ballen og spilte ut en veldig mye større motstander, en ny norsk opptur.

Og da går 0—1 veldig fort over.

ETTER ISRAEL-OPPTUREN 2013 er U21-laget blitt mer enn en utklekkingsanstalt og forberedelsesarena for det øverste nivået. Vi girer mot sluttspill nå. Og vil dit så gjerne. Men enda viktigere er det som handler om sluttproduktet og EM- og VM-sluttspill med fotballaget Norge.

Og da er 0—1 allerede glemt.

DU KAN IKKE være mer sugen på kamp enn de som var med A-laget mot Kroatia søndag, som ikke fikk spille og som dro til Drammen istedenfor Sandvika etter bragden på Ullevaal. Ole Selnæs, Veton Berisha og Martin Ødegaard gjorde det. Og de leverte mot England, alle på sin måte.

Som fullblods A-landslagsspillere.

OLE SELNÆS VAR i sin første A-tropp fordi Per-Mathias Høgmo mener han er framtidas sentrale norske midtbanespiller. Jeg sier ikke at han får spilletid mot Malta eller Italia i oktober. Men han er garantert i troppen. For det er ikke bare en god Ole Selnæs som er på vei framover, det er en stadig mer moden Ole Selnæs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.