Bedring for Best

Forsatt alvorlig syk.

(Dagbladet.no): I går kjempet George Best for livet.

I dag kan legene fortelle at tilstanden er noe bedre for fotballikonet, som sliter med indre blødninger og en alvorlig leverinfeksjon.

- Alt i alt er vi fornøyde med framgangen han viser. Han er litt bedre enn i går kveld, men han er fortsatt en veldig syk mann, sier lege Roger Williams på Cromwell-sykehuset i London til Reuters.

59-åringen har vært innlagt siden 2. oktober. Han er fortsatt i respirator. Legen vil ikke spekulere i om Best blir helt frisk.

- Vi fortsetter med behandlingen dag for dag, sier han.

Best hadde ekskona Alex hos seg i går. I går kveld fikk han også besøk av sønnen Calum. 59-årige Best fikk en levertransplantasjon i 2002, etter mange års alkoholmisbruk.

Nord-iren ble en legende i løpet av en kort, men vellykket karriere i Manchester United på 60- og 70-tallet. I 1968 ble han kåret til Europas beste spiller.

DET FEMTE BEATLES-MEDLEMMET? George Best var sterkt beundret. Så mye oppmerksomhet fikk han at det nesten ble Beatles-tilstander rundt fotballspilleren. Foto: Scanpix/Ap
DET FEMTE BEATLES-MEDLEMMET? George Best var sterkt beundret. Så mye oppmerksomhet fikk han at det nesten ble Beatles-tilstander rundt fotballspilleren. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
BEDRING: Men George Best er ikke utenfor faresonen.