<strong>MERKER BEDRING:</strong> Thea Mørk føler seg bedre etter lårproblemene. Hun ble tirsdag klarert for EM-reise. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MERKER BEDRING: Thea Mørk føler seg bedre etter lårproblemene. Hun ble tirsdag klarert for EM-reise. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Bedring for Lunde og Mørk

Det er positiv utvikling for både Katrine Lunde og Thea Mørk etter helgens skadeproblemer, og de er klarert for avreise til håndball-EM i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det melder Norges Håndballforbund på sitt nettsted tirsdag. Dermed lysner det for det norske EM-laget etter helgens nedtur med korsbåndskade for Amanda Kurtovic og flere bekymringsfulle småskader.

Lunde tråkket over under oppvarmingen til generalprøven mot Frankrike og kunne ikke spille kampen. Det viser seg bare å være en lett irritasjon i ankelleddet.

- Katrine har fin framgang og er i klar bedring, sier landslagslege Anne Froholdt til handball.no.

Thea Mørk måtte gi seg underveis i søndagens kamp med krampetendenser i låret. Hun var tirsdag formiddag til tester på Olympiatoppen.

- Testene var positive med tanke på EM, så Thea er klarert for avreise til Frankrike, sier Froholdt.

Norge møter Tyskland lørdag i sin første kamp i EM-sluttspillet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer