Strømsgodsets Tor Ole Skullerud var strålende fornøyd etter etter 1-0-seieren over Sogndal.
Foto: Christian Blom / NTB scanpix
Strømsgodsets Tor Ole Skullerud var strålende fornøyd etter etter 1-0-seieren over Sogndal. Foto: Christian Blom / NTB scanpixVis mer

Perfekt start for Skullerud:

– Befriende for alle i Godset

Strømsgodset tok sin første seier på 11 kamper da Eirik Ulland Andersen skrudde et hjørnespark i mål mot Sogndal søndag kveld.

SOGNDAL (Dagbladet): – Dette føles deilig, veldig godt, og befriende for alle i Strømsgodset, sier påtroppende Strømsgodset-sjef Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Det så ut til å ebbe ut i uavgjort og 0-0 på Fosshaugane Campus søndag kveld. Så dukket Ulland Andersen opp og skrudde en corner i mål på bissart vis.

Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen skrur ballen rett i mål fra corner og avgjør kampen. Her jubler drammenserne over lagets første trepoenger siden juli.
Foto: Christian Blom / NTB scanpix
Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen skrur ballen rett i mål fra corner og avgjør kampen. Her jubler drammenserne over lagets første trepoenger siden juli. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer

– Det var veldig deilig. Dette trengte vi, sier Ulland Andersen til Dagbladet.

– Jeg prøvde bare å få corneren nærmest mulig mål for å skape litt trøbbel, så ender den opp i mål. Det var fint det, sier en fornøyd haugesunder til Dagbladet etter kamp.

– Vi var det klart beste laget

Bakkes Sogndal hadde mulighet til å avgjøre flere ganger i løpet av kampen. Både Henrik Furebotn og Gilbert Koomson traff stolpen hver sin gang.

– Dette er surt. Dette var en kamp vi ikkje fortjente å tape. Vi skaper klart mest i andreomgang, så dette er skuffende. Det er en stillingskrig gjennom hele kampen, og det er nok derfor vi ligger atmed hverandre på tabellen også, sier Bakke.

Sogndals Eirik Bakke frustrert etter tapet mot Strømsgodset. – Vi var klart best, sier han.
Foto: Christian Blom / NTB scanpix
Sogndals Eirik Bakke frustrert etter tapet mot Strømsgodset. – Vi var klart best, sier han. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer

– Vi var klart best, sier Bakke.

Sogndal-spiller Martin Ramsland deler Bakkes frustrasjon.

– Fryktelig irriterende å tape på en slik måte. Jeg følte vi hadde full kontroll, vi skapte flest sjanser og hadde to stolpeskudd, sier han.

– Ny giv

Strømsgodset-spiller Petter Vaagan Moen var nære ved å sette inn 1-0 med et distanseskudd i førsteomgang. Han måtte imidlertid vente til det 88. minuttet før trepoengeren ble sikret.

– Vi hadde en veldig fin giv i dag, og jobbet hardt for hverandre. Det er en jevn kamp, og kan gå begge veier, sier han.

Der får han støtte av lagkamerat Ulland Andersen.

– Det blir en krigekamp som forventet. Sogndal jobbet bra og kriget, men vi hamlet opp, og viste at vi kunne ta fighten, sier den tidligere Hødd-spilleren.