Begeret rant over for Kahn i dopkontrollen

Straffes av UEFA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Oliver Kahn er en angrende synder etter å ha eksplodert i dopingkontrollen i forbindelse med seieren over Real Madrid.

Den tyske veterankeeperen er av UEFAs disiplinærkomité ilagt en bot på 20 000 sveitsiske franc (102 502 kr.) for å ha oppført seg upassende, og langt verre for 37-åringen: Han må stå over den første kvartfinalekampen mot Milan 3. april.

På Bayern Münchens hjemmeside legger Kahn seg langflat, og forklarer bakgrunnen for at han mistet kontrollen etter det som var en gledens dag for den tyske storklubben.

- Jeg er fortsatt ekstremt lei meg, men det var fjerde gangen på rad at vi hadde dopingkontroll etter en kamp - og utrolig nok ble jeg plukket ut av 18 kandidater for fjerde gang.

Kahn forteller at han ble veldig sur, særlig fordi familien hans ventet, og han hadde lovet dem å være rask etter kampen.

- Laget feiret en seier over Real Madrid, alle var ekstatiske, og der satt jeg i dopingkontrollen og på klokken, mens jeg visste at familien min ventet. Jeg drakk alt jeg kunne få tak i, sier han.

Etter to timer klarte Kahn endelig å få ut de etterlengtede dråpene. Problemet var bare at dopingkontrolløren ikke hadde bevitnet det - og at urinprøven dermed ble ubrukelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer