Begeret rant over for Marcus Pedersen da han ble spyttet på i butikken i Bergen

Klubben: - Synd vi ikke fikk vite om dette før nå.

DÅRLIGE TIDER I BERGEN: Marcus Pedersen spilte i et Brann-lag som ikke fungerte, og til slutt rykka ned. Det fikk spilleren merke utenfor banen også. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DÅRLIGE TIDER I BERGEN: Marcus Pedersen spilte i et Brann-lag som ikke fungerte, og til slutt rykka ned. Det fikk spilleren merke utenfor banen også. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marcus Pedersen ble hentet inn til et kriserammet Brann-lag på tampen av 2014-sesongen. Han skulle være med på å berge plassen til eliteserielaget, noe som viste seg å være vanskeligere enn først antatt.

At det var tøft for hele laget på banen var godt kjent. Noe som ikke har vært like kjent, er hetsen Pedersen opplevde i Bergen.

Særlig da han ble spyttet på da han var på butikken.

- Jeg ble spytta på da jeg var på butikken og handla. Jeg måtte virkelig holde meg i skinnet for ikke å klikke helt. Rullegardina var på vei ned, men jeg klarte heldigvis å holde meg, sier Pedersen til Hamar Arbeiderblad.

Han følte at hendelsen fikk begeret til å renne over, og ønsket ikke å være i klubben når han ikke engang kunne gå på butikken uten å bli spytta på.

- Pleier å drite i det I august dro Pedersen tilbake til Strømsgodset, hvor han endte opp med elleve scoringer og seriesølv. Tida i Brann har han lagt bak seg.

- Jeg føler meg ferdig med det (spyttingen, journ. anm) nå, det er bare en liten bagatell. Men det er ikke normalt å spytte på folk, sier Pedersen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer