Begeret rant over for Marcus Pedersen da han ble spyttet på i butikken i Bergen

Klubben: - Synd vi ikke fikk vite om dette før nå.

DÅRLIGE TIDER I BERGEN: Marcus Pedersen spilte i et Brann-lag som ikke fungerte, og til slutt rykka ned. Det fikk spilleren merke utenfor banen også. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DÅRLIGE TIDER I BERGEN: Marcus Pedersen spilte i et Brann-lag som ikke fungerte, og til slutt rykka ned. Det fikk spilleren merke utenfor banen også. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marcus Pedersen ble hentet inn til et kriserammet Brann-lag på tampen av 2014-sesongen. Han skulle være med på å berge plassen til eliteserielaget, noe som viste seg å være vanskeligere enn først antatt.

At det var tøft for hele laget på banen var godt kjent. Noe som ikke har vært like kjent, er hetsen Pedersen opplevde i Bergen.

Særlig da han ble spyttet på da han var på butikken.

- Jeg ble spytta på da jeg var på butikken og handla. Jeg måtte virkelig holde meg i skinnet for ikke å klikke helt. Rullegardina var på vei ned, men jeg klarte heldigvis å holde meg, sier Pedersen til Hamar Arbeiderblad.

Han følte at hendelsen fikk begeret til å renne over, og ønsket ikke å være i klubben når han ikke engang kunne gå på butikken uten å bli spytta på.

- Pleier å drite i det I august dro Pedersen tilbake til Strømsgodset, hvor han endte opp med elleve scoringer og seriesølv. Tida i Brann har han lagt bak seg.

- Jeg føler meg ferdig med det (spyttingen, journ. anm) nå, det er bare en liten bagatell. Men det er ikke normalt å spytte på folk, sier Pedersen til Dagbladet.

Han opplevde ikke annen hets utenfor banen, og forteller at han normalt ikke bryr seg.

- Vanligvis pleier jeg bare å drite i det. Det finnes heldigvis mange hyggelige bergensere også, forteller han.

Ikke hørt om hendelsen Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, sier til Dagbladet at han ikke har hørt om hendelsen.

- Det er trist å høre at dette har skjedd med Marcus. Det er ikke vår oppfatning at supporterne er sånn. Vi opplever mye kjærlighet fra dem, sier Soltvedt.

Han sier de gjerne skulle hørt om dette tidligere, da Pedersen fortsatt var i Brann.

- Jeg hadde god kontakt med Marcus da han var her, og vi hadde tatt tak i det om vi visste om det, sier Soltvedt, og legger til at det er synd at enkeltepisoder ødelegger sjarmen de engasjerte Brann-supporterne er kjent for i Bergen.

- Heldigvis er det mye mer plusser enn minuser som spillerne opplever. Dette er folk som er veldig glad i byen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer