Begge Chelseas venstrebacker ute

Wayne Bridge skadd i går.

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Jose Mourinho har slitt med mange skader denne sesongen. I går fikk han en ny bekymring.

Wayne Bridge skadet låret på trening med det engelske landslaget i går. 20 minutter inn i økta hinket han av banen, og det ble umiddelbart klart at han er uaktuell til Englands privatkamp mot Spania på Old Trafford i morgen, skriver Evening Standard.

Fra før av hadde England og Chelseas førstevalg på venstrebacken, Ashley Cole, meldt landslagsforfall på grunn av kneskade.

Bridge ble sendt direkte til undersøkelse på legevakta i går. Så bar det tilbake til Chelseas medisinske apparat for videre undersøkelse.

I går var beinet så opphovnet at det var vanskelig å si hvor alvorlig skaden var, men alt tyder i alle fall på at Chelsea må klare seg uten begge sine normale alternativer på venstrebacken mot Middlesbrough lørdag.

Landslagstrener Steve McClaren kan imidlertid glede seg over Wayne Rooney er klar for spill på tross av smellen han fikk i ryggen under søndagens kamp mot Tottenham.

BRIDGE I TRØBBEL: Wayne Bridge (t.v.) måtte først slite med de lange beina til Peter Crouch. Seinere i gårsdagens trening haltet han ut av Englands trening med lårskade. Foto: AP/Scanpix
BRIDGE I TRØBBEL: Wayne Bridge (t.v.) måtte først slite med de lange beina til Peter Crouch. Seinere i gårsdagens trening haltet han ut av Englands trening med lårskade. Foto: AP/Scanpix Vis mer