SMELL: Ruben Yttergård Jenssen i duell med Miltar Novakovic. Debuten endte i skadetrøbbel for både Jenssen og Jonathan Parr.
Foto: Christian Thomassen / Scanpix
SMELL: Ruben Yttergård Jenssen i duell med Miltar Novakovic. Debuten endte i skadetrøbbel for både Jenssen og Jonathan Parr. Foto: Christian Thomassen / ScanpixVis mer

Begge debutantene hjem med skade

Ingen U21-kamp for Parr og Jenssen.

||| (Dagbladet): Både Jonathan Parr og Ruben Yttergård Jenssen var fornøyde etter landslagsdebuten mot Montenegro i går kveld, men den fine opplevelsen fikk mindre hyggelige konsekvenser.

Etter planen skulle de to i dag sluttet seg til U21-troppen før kamp på tirsdag, men i stedet drar begge hjem for å lege hver sin skade.

- Jonathan Parr har slitt med smerter i siden, og det har kommet tilbake. Ruben (Yttergård Jenssen) fikk seg en smell i matchen i går. Ingen av dem kan meldes kampklare til tirsdag dessverre, sier assistenttrener Ola By Rise.

Begge debutantene fikk skryt etter gårsdagens innsats.

- De skal ikke spille før de er klar, da gjør vi gutta en bjørnetjeneste. Det er alltid veldig greit å få gjort unna debuten og jeg synes begge klarte seg bra, selv om de nok merket at tempoet var litt høyere enn hva de er vant til. Spesielt i forsvarsarbeidet, sier Ola By Rise.

U21-landslaget slo Ungarn 2-1 på Briskeby fredag, etter to scoringer av Marcus Pedersen. Til uka venter Finland for Øystein Gåres gutter.