- Begge kan vinne

TV-reporter og travtrener har to fine sjanser på Bjerke onsdag.

(Dagbladet.no): Trener og deleier Jan Martin Bjerring rapporterer om strålende form på begge sine starthester i V65 på Bjerke onsdag.

- Jeg blir skuffet om de ikke ender i toppen, innrømmer den glade TV-mannen som forsyner NRK-seere med trav.

- Jeg har aldri kjent Vinning Kos så fin som han var i intervaller på søndag, sier han om hesten som kan gi storfavoritten Mørtvedt Jerkeld en på mulen i V65-2.

-Som ei klokke

- Han var finere enn på lenge. Han travet som ei klokke og var ett hundre prosent på hugget. Jeg tror han kan være med langt fremme. Han er veldig startrask, og selv om han står i et spor langt ute tror jeg han skal være med litt fra start. Det er klart det er vanskelig å slå en god hest som Mørtvedt Jerkeld, men Vinning Kos er skikkelig bra når han er i toppform som han er nå. Jeg tror på en plass blant de tre, forteller Vikersund-mannen.

- Vinnelykka (V65-5) gikk intervaller sammen med Vinning Kos på søndag og holder formen. Jeg har stor respekt for gode Briskebyrappa, og det kan bli vanskelig å hente 40 meter tillegg på Turbovinna som viste stor fart sist. Oddbjørg er vel også en hest som er bedre enn raden.

Starten avgjør

- Løser Vinnelykka fra start kjemper hun om seieren. Hun er tapper og går på helt til målstreken. Hun gjør alltid sitt beste.

- Hvem av dine har den største vinnersjansen?

- Det er litt vanskelig å skille mellom dem, synes jeg. Begge møter gode hester, men jeg tror begge mine er med på å sette farge på løpene sine.

- Begge skal være med å kjempe om seieren, avslutter trener Jan Martin Bjerring som kan ta med to «pinner»  hjem til Vikersund.