Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Begge må vinne

United fosser videre og begge lag bør vinne for å holde følge med gutta fra Manchester. Les siste nytt og følg Leeds-Liverpool direkte klokka 13.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

13 serierunder før slutt er det ingenting som er avgjort i toppen av Premier League. Newcastle kan gå forbi United med seier i kampen de har til gode, mens Arsenal kan komme á poeng. Leeds og Liverpool ligger noen hakk bak, og taperen av dagens toppoppgjør vil få det tungt framover, hva seriegull gjelder.

Leeds var tafatte mot Chelsea på Stamford Bridge onsdag, mens Liverpool håper å ta med seg den spillemessige framgangen fra Leicester-oppgjøret når de gjester Ellan Road i dag formiddag.

Oppgjørene mellom de to lagene er ofte fartsfylte og målrike, og i denne kampen vil nok Leeds' Robbie Fowler gjerne vise seg fram for gamle lagkamerater. Han har så langt puttet syv fulltreffere for sin nye klubb. Robbie kjemper for tida om en plass i Englands VM-tropp, og landslagssjef Sven Göran Eriksson er nok å finne på Ellan Road i dag.

- Vi tror ikke han greier det, og mener Leeds er såpass svekket at vi prøver en forsiktig B, spår Dagbladets tippeekspert, Jon Sagbakken.

Både Mills og Smith er ute med karantene for hjemmelaget, samtidig som Woodgate og Johnson ble skadet mot Chelsea og er tvilsomme til denne kampen.

Michael Owen, Danny Murphy og John Arne Riise hvilte på onsdag, men kan bli å finne på banen mot Leeds. Steven Gerrard kan være aktuell igjen etter nakkeproblemer, mens portugiseren Abel Xavier kan komme til å debutere etter han tok den korte turen fra Goodison Park til Anfield Road.

TETSTRIDEN

Man. United

26

51

Newcastle

25

49

Arsenal

25

48

Liverpool

25

46

Chelsea

25

43

Leeds

24

42

TILBAKE? John Arne Riise hvilte på onsdag, men kan være tilbake i dag. Her kjemper han mot Mark Viduka i høstens oppgjør mellom Leeds og Liverpool.
VIL TIL VM: Robbie Fowler er i skuddet, og møter i dag gamle lagkamerater for første gang etter overgangen til Leeds.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!