Begge spillerne ble utvist etter dette strupetaket

Newcastle skylder på dommeren.

HODELØST: Fabricio Coloccini tar et strupetak på Caetano, noe som endte med at begge spillerne ble utvist. Foto: EPA/ESTELA SILVA/NTB Scanpix
HODELØST: Fabricio Coloccini tar et strupetak på Caetano, noe som endte med at begge spillerne ble utvist. Foto: EPA/ESTELA SILVA/NTB ScanpixVis mer

Newcastle-spilleren Fabricio Coloccini røk i tottene på hjemmelagets Caetano da laget gjestet Pacos de Ferreira i en treningskamp.

Det endte med at begge spillerne fikk marsjordre av dommeren som Newcastle-manager Alan Pardew mener var alt annet enn god, ifølge Aftonbladet.

Det som skulle vært en vennskapelig oppkjøringskamp til sesongen ble alt annet enn vennskapelig. Colloccinis reale strupetak var en av mange stygge episoder i kampen som endte 1-1. Caetano var en av målscorerne.

- Det ble voldsomt og dommeren spilte en stor rolle, sa Newcastle-manageren til Shields Gazette.

- Vi er skuffet over dommeren. Han mistet fullstendig kontrollen på kampen. Når man slipper løs alle taklinger så ber du om problemer. Det gjør spillerne sinte, sa Pardew.

Pacos de Ferreira endte overraskende på en tredjeplass i den portugisiske eliteserien forrige sesong og dermed klare for mesterligalien.

- Vi ville vel vise oss hva som skal gjøres, men jeg synes vi var mye bedre enn dem. Vi fortjente å vinne og utvisningene gir en bitter ettersmak, sa Pardew.

(NTB