AMBISJONER. Dagfinn Aarum, her med Goldomaster, kommer til Bjerke med klare ambisjoner om å vinne løp i jacpotomgangen i V65-spillet på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
AMBISJONER. Dagfinn Aarum, her med Goldomaster, kommer til Bjerke med klare ambisjoner om å vinne løp i jacpotomgangen i V65-spillet på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

- Begge to skal på V65-kupongen

Norsk kusk fra Sverige med ambisjoner.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster i jackpotomgang!

- Jeg kan vinne med begge to, om det klaffer.
Men det er ikke enkelt å ta noe på forskudd i denne bransjen, sier Dagfinn Aarum.

Når han tar turen til Bjerke fra Karlstad i Sverige, er det alltid grunn til en ekstra analyse. Og spesielt når han er optimist, som han er denne gang.

- Det er to bra hester som er i form til å vinne, sier Aarum.
Han starter V65-omgangen med Freia Maxim.
- En skikkelig fin, sterk og tøff hoppe. Hun har møtt bra hester og skal passe fint inn i dette løpet for fire-åringer. Det er litt kort mellom løpene med ni dager siden siste start. Da vant hun fra posisjonen utvendig for lederen i noe som ble et rent speedoppgjør. Hun vant knepent, men var veldig flink. Og hun har tatt det løpet på en fin måte.
Jeg håper det blir litt fart i dette løpet, slik at jeg slipper å kjøre fram til lederen som sist. Hun kan ikke gå der hver gang.
Men jeg reiser ikke så langt for å kjøre noe prepareringsløp.
Jeg kommer til å gjøre alt for å vinne, forteller Dagfinn Aarum til Dagbladet.

- Glem nullen

- Det siste løpet til Goldomaster kan en bare sette en tjukk strek over.
Glem den nullen. Jeg slapp til en hest jeg trodde skulle være en grei rygg. Men denne var helt iskald, og vi ble dratt helt sist i et V75-løp på Åby. Han kjentes sterk og bra ut.
Får vi bare et noenlunde fornuftig løp, skal han kjempe helt i toppen. Det er startraske hester både utvendig og innvendig for ham. Men han er ikke så verst ut han heller, sier Aarum.

- Begge skal på bongen

- Jeg har litt problemer med å skille ut hvilken hest jeg har mest tro på. Det er to gode sjanser og to hester som bare skal på bongen, advarer Dagfinn Aarum.

Det er jackpotomgang med 1,9 millioner ekstra i gevinster på spill i V65-omgangen på Bjerke.