Begovic (26) har vokst to centimeter det siste året

- Jeg prøver å ta igjen Crouch.

LANG MANN: Asmir Begovic var allerede i utgangspunktet en lang mann med 1,98 på strømpelesten. Nå har han i en alder av 26 vokst ytterligere to centimeter. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFP
LANG MANN: Asmir Begovic var allerede i utgangspunktet en lang mann med 1,98 på strømpelesten. Nå har han i en alder av 26 vokst ytterligere to centimeter. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFPVis mer

(Dagbladet): Asmir Begovic er en av de høyeste spillerne i Premier League. Faktisk er det bare hans lagkamerat i Stoke, Peter Crouch, som er lengre enn keeperen fra Bosnia.

wikipedia er 26-åringen oppført med en høyde på 1,98 meter, men før sesongen ble sparket igang mot Liverpool i august oppdaget det medisinske personalet til Stoke noe ganske oppsiktsvekkende.

Målvakten hadde vokst to centimeter.

Vil ta igjen Crouch Det er lokalavisen The Sentinel som omtaler saken, og Begovic bekreftet ifølge dem opplysningene.

- Det kan se ut som om jeg har vokst en centimeter eller to. Jeg prøver å ta igjen Crouch, men jeg tror ikke jeg klarer det, sa han.

Skal man tro ekspertene på området, er 26 den høyeste alderen man kan være og ennå vokse, selv om det er vanligste er at man stopper opp i slutten av tenårene.

Det skal med andre ord litt til før Crouch, som er 2,01 på strømpelesten, må se seg slått.

Med mindre Begovic bestemmer seg for å sjokkere den medisinske verden, og ta ytterligere en centimeter på lagkameraten til neste sesong.

En av de beste Begovic, som har vært i Stoke siden 2010, ble i fjor rangert som en av Premier Leagues beste keepere, og heller ikke i år har han gjort seg bort.

I åpningskampen mot Liverpool hadde han en rekke kvalifiserte redninger, og ble linket til blant annet Arsenal i sommerens overgangsvindu.

«Nye» Stoke har fått en ok start på sesongen under Mark Hughes. På fem kamper har de fått med seg sju poeng, og ligger på en 11. plass.

På søndag tar de imot Norwich hjemme på Britannia.

INGEN HJELP: Selv om Begovic har blitt et par centimeter lengre det siste året, hjalp ikke det mot Arsenal forrige helg. Bosnieren måtte hente tre baller ut av nettet før kampen var over. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
INGEN HJELP: Selv om Begovic har blitt et par centimeter lengre det siste året, hjalp ikke det mot Arsenal forrige helg. Bosnieren måtte hente tre baller ut av nettet før kampen var over. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer