Bendtner avslører:

Begynner på ny karriere i desember

Nicklas Bendtner (32) har ennå ikke offisielt lagt opp som fotballspiller, men er i gang med å planlegge for livet etter karrieren.

TRENER: Nicklas Bendtner i godt humør i prat med pressen under sin tid i Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB
TRENER: Nicklas Bendtner i godt humør i prat med pressen under sin tid i Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Min ambisjon er å bli fotballtrener, og jeg starter på et kurs i desember. Jeg skal ta utdanningen først. Jeg er også heldig som har mange venner i fotballen, som kan hjelpe meg med å få erfaring, sier Bendtner til The Guardian.

Han har blitt intervjuet av den britiske avisa i forbindelse med at hans selvbiografi «Begge sider» skal gis ut på engelsk.

I boka har han vært åpen om høy festing, gamblingproblemer, og sin periode som fotballspiller både i Arsenal og Rosenborg. Han ble hentet til Arsenal allerede som tenåring, den erfaringen tror han at kan være nyttig som trener.

- Jeg tror en av styrkene mine er at jeg vil være bevisst på hvor folk er i livet sitt, fordi jeg har vært der og opplevd det selv. I tillegg er jeg heldig som har spilt under noen dyktige trenere, det gjør at jeg kan være et steg foran, forklarer han.

32-åringen forlot Rosenborg sommeren 2019, etter et kort opphold i F.C. København har han mesteparten av 2020 vært klubbløs, før han nylig gjorde comeback for breddeklubben Tårnby.

Han har ennå ikke uttalt seg om spillerkarrieren på toppnivå er over eller ikke. Det siste året har han også vært aktuell med en TV-serie sammen med kjæresten Philine Ropestorff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer