Begynte å gråte etter utskjelling

I en ny bok forteller Nicklas Bendtner om da Arsenal-legenden Liam Brady var nær ved å kaste ham ut av klubben før karrieren skjøt fart.

SPISS: Nicklas Bendtner forteller om da han holdt på å spolere Arsenal-karrieren. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix / AFP
SPISS: Nicklas Bendtner forteller om da han holdt på å spolere Arsenal-karrieren. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag kommer den tidligere Rosenborg-spilleren med boken «Begge sider». Der forteller FC København-angriperen om et sammenstøt med Arsenals akademisjef Liam Brady i 2004. Episoden skjedde i november det året, og det hadde ikke gått tre måneder siden Bendtner var hentet til London og Arsenal.

Det er avisen The Guardian som skriver om historien som det danske nyhetsbyrået Ritzau gjengir.

Bendtner ble kalt inn på Bradys kontor. 16-åringen ante fred og ingen fare. Den talentfulle dansken hadde akkurat startet å trene med førstelaget under Arsène Wengers ledelse.

- Jeg forventet ikke at noe var galt, for Wenger hadde allerede rost meg mange ganger mens jeg trente med førstelaget. Men der tok jeg feil, skriver Bendtner.

Kjeft

- «Hør her, gutt», sa han. «Jeg tror ikke at du er klar over hva som er på spill her, og hvor mange gutter som ville ha gitt sin høyre arm for å få den sjansen du har fått. Det tror jeg ikke du er klar over», lyder Bendtners gjengivelse av samtalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer