UTE I FLERE MÅNEDER: Bacary Sagna må under kniven etter at backen falt forkjært i kampen mellom Arsenal og Tottenham. Foto: (AP Photo/Tom Hevezi)
UTE I FLERE MÅNEDER: Bacary Sagna må under kniven etter at backen falt forkjært i kampen mellom Arsenal og Tottenham. Foto: (AP Photo/Tom Hevezi)Vis mer

Beinbrudd for Sagna

Arsenals høyreback må operere, og er trolig ute i flere måneder.

Sagna ble søndag kveld erstattet av Mathieu Debuchy (Lille) i Frankrikes landslagstropp. Den franske landslagslegen fortalte at han hadde blitt informert av Arsenals legeteam om at høyrebacken har fått et avansert brudd i det høyre leggbeinet.

- Forsvarsspilleren bli operert mandag, og det er ventet at han er ute i omtrent tre måneder, heter det i en uttalelse fra Frankrikes fotballforbund.

Landet forkjært Sagna landet forkjært etter en duell med Tottenham-forsvarer Benoît Assou-Ekotto i 1-2-tapet på White Hart Lane. Manager Arsène Wenger var ikke optimistisk etter kampen.

- Vi er veldig bekymret. Han er på sykehuset nå, og det ser ikke bra ut. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men han ba om å bli byttet ut med en gang, sa Wenger.

Skaden kommer ubeleilig for Arsenal, som ligger helt nede på 15.-plass i engelsk eliteserie. De har slitt med å gjenreise laget etter å ha solgt stjernene Samir Nasri og Cesc Fàbregas i sommer.

(NTB)