Elyounoussi målscorer i svensk cup

Beinbrudd ødela gleden da Tarik sendte AIK til semifinale

Tarik Elyounoussi sendte AIK til semifinale i den svenske cupen. Kampen vil derimot bli husket for Jesper Nyholms stygge beinbrudd.

Målscorer:Tarik Elyounoussi scoret da AIK vant 2-0 i den svenske supen.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Målscorer:Tarik Elyounoussi scoret da AIK vant 2-0 i den svenske supen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tarik Elyounoussi sendte AIK til semifinale i den svenske cupen, men dagen ble ødelagt av Jesper Nyholms stygge beinbrudd.

Kampen mot Örebro på Friends Arena hadde vart i en snau halvtime da gjestenes Michael Omoh kom helt feil inn i en duell og traff Nyholm rett på leggen.

– Vi så jo med en gang at beinet var i feil stilling. Slikt unner man ingen spiller. Det er fryktelig leit, sa Örebro-spiller Michael Almebäck til C More.

Nyholm ble liggende med store smerter mens Omoh virket knust over det han hadde gjort. Nigerianeren ble sendt av banen med rødt kort.

AIK ledet allerede 1-0 etter at Elyounoussi i det 12. minutt omsatte Robert Lundströms innlegg i scoring via stolpen. Tidligere tirsdag ble han tatt ut i Lars Lagerbäcks første landslagstropp for året.

AIK kontrollerte stort sett kampen i overtall, men keeper Oscar Linnér måtte ta fram en matchvinnerredning da Kennedy Igboananike holdt på å utligne mot gamleklubben. På overtid fastsatte innbytter Stefan Silva resultatet til 2-0.

Elyounoussi spilte hele kampen for AIK, som møter Djurgården i lokaloppgjør i semifinalen søndag. Lørdag spiller Östersund mot Malmö i den første semifinalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer